AK Parti'ye Gurbetçi Milletvekili Aday Adayı

AK Parti

AK Parti'de aday adaylığı başvuruları peş peşe geliyor. Geçtiğimiz günlerde Genel Merkeze aday adaylığı başvurusunu yapan Gurbetçi Ahmet Gülbitti bugün il başkanlığında Kırıkkale'den Milletvekili aday adaylığını açıklayacak.

GURBETÇİ ADAY ADAYI

AK Parti’de Milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Başvuru süresinin 28 Şubat’ta bitecek olması nedeniyle aday adayları başvurularını yapıyor. Adaylık başvurusunu Genel Merkeze yapan gurbetçi Ahmet Gülbitti bugün il başkanlığında aday adaylığını ilan edecek. Yıllardır Hollanda’da yaşanan Gülbitti AK Parti’den Milletvekili adayı olmak için memleketi Kırıkkale’ye geldi. Hollanda’da işveren olarak yıllardır çalıştığını belirten Gülbitti Türkiye’deki siyasetten kopmadığını ve Türkiye’yi sürekli takip ettiğini söyledi.

GURBETÇİLERİN SORUNLARI

Yaklaşık 40 yıldan bu yana Hollanda da yaşadığını belirten Gülbitti Balışeyh nüfusuna kayıtlı olduğunu ve ailesinin burada bulunduğunu belirterek yıllar önce aş, iş ekmek için gurbete gittiğini ve buraya yerleşerek aile düzenini buraya kurduğunu söyledi. Bu arada ailesinin büyük çoğunluğunun burada olması nedeniyle Türkiye’den dolayısıyla Kırıkkale’den hiç kopmadığını belirten Gülbitti AK Parti politikalarının gurbette bile takdir edildiğini belirterek onun için Milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. Gurbetçi bir vatandaş olarak öz vatanı olan Türkiye insanının sorunlarıyla ilgilenerek borcunu ödemek istediğini belirten Gülbitti “Kırıkkaleli hemşerilerimden destek bekliyorum” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız